Leverantörer

 

 

 

 

 

Vi arbetar med flera av marknadens ledande aktörer.

Vi upprätthåller en tät dialog mellan tekniker och kundansvariga – det är viktigt att den som skall installera produkten har möjlighet att komma med synpunkter innan han står med produkten i handen.

Att leverera mycket och dyr utrustning är det många som kan. Att ge kunden den utrustning som passar bäst och ger mest är inte lika lätt.

 
 
HP-Business-Partner 
 
 

 

Vi vet ofta mer om våra kunders miljöer än någon annan och blir därför en naturlig rådgivare inom allt som rör IT – även det som ligger utanför vår produktportfölj.

De flesta av våra kunder finns på flera orter och med krav på säkra VPN-förbindelser. Vi är också duktiga på att designa nätverk från grunden med brandväggar, switchar, trådlösa nät och gästnät.

cisco

Vi arbetar traditionellt med Microsofts plattform, ifrån Small Business Server till Datacenterlösningar.

Vi hanterar uppdateringar och underhåll som även larmas via vår övervakningsprogramvara, 24 timmar om dygnet.

MSFT_logo_white

Canmers Helpdesk hanterar användarfrågor och kan få larm och dra ut rapporter med viktig information via övervakningsklienten CCM. Vi levererar och installerar datorer utifrån ett standardiserat och dokumenterat sätt som skiljer sig från kund till kund.

Det är ytterst viktigt att kundens förväntningar på nedtid och eventuell dataförlust stämmer överens med leverantörens och lösningens kapacitet. Därför arbetar vi med olika typer av lösningar med olika prisbilder och krav på återställning. Det är väldigt stora skillnader på traditionell bandbackup, internetbackup och livekopiering av servrar.

symantec