Jobba hos oss

 

 

 

 

 

Bli en i gänget

Vi håller alltid utkik efter duktiga människor som vill bli en del av gänget på Canmer. Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig kan du alltid skicka iväg en spontanansökan till info@canmer.se, så sparar vi den ifall något skulle dyka upp.

Arbetet innebär
Att ansvara för dina kunders IT-miljöer fungerar och utvecklas. Tillsammans med kundansvarig är det du som har fullt ansvar för kundens IT-miljö. Övervägande del av våra kunder saknar egen IT personal och därmed IT-kompetens. Det är vårt ansvar att göra det som en egen IT avdelning skulle göra, fast bättre.

Vem söker vi?
Du skall ha minst två års erfarenhet som IT-konsult med ansvar för egna kunder. Kunskaper om Microsofts serverprodukter är ett krav. Säkerhetsförståelse skall ligga i ryggmärgen. Vi förväntar oss ett stort engagemang och eget driv i en platt organisation – utan chef med pekpinnar. Arbetstiden är 8-17 och merparten av arbetet görs ute hos kunder eller på distans.

Vi ger dig
Tjänsten är ett fritt arbete i ett trevligt gäng med extremt låg personalomsättning. På sättet som vi arbetar får man naturligt kunder med ömsesidig respekt och vänskap. Utifrån din kunskap och dina idéer utvecklar du dina kunder. Du får en tät dialog med kundansvariga och övriga konsulter.

Intresserad?
Kontakta Anders Synneby på mail eller telefon så tar vi det vidare därifrån.

Mail: anders.synneby@canmer.se
Tel: 031 – 776 44 88